Managed hosting door True

Opleider NewLevel verhuist naar Den Bosch

 

Opleider NewLevel verhuist van Hedel naar het centrum van Den Bosch. Het oude pand werd te klein. Nu het opleidingsinstituut deel uitmaakt van Twice Group denkt te groeien komend jaar.

Opleider NewLevel opent een nieuw opleidingscentrum in den Bosch. Het bedrijf was gevestigd in Hedel, maar deze lokatie werd te klein. "De huidige loatie in Hedel voldeed niet meer aan de eisen en wensen voor de toekomst met de toenemende groei in trainingsactiviteiten en de uitbreiding van ons dienstenpakket", zegt Marcel van den Berg, directeur van Twice Group en New Level.

De nieuwe vestiging ligt in het centrum van Den Bosch en is daarom goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

NewLevel maakt sinds kort onderdeel uit van Twice Group. Van den Berg vindt de verhuizing een logisch gevolg van de overname. "Deze verhuizing biedt onze klanten een professionele leeromgeving met een betere bereikbaarheid en voor NewLevel de mogelijkheid om vanuit deze locatie verder door te groeien."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2654222). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.