Managed hosting door True

Finalist IT geeft zes ICT-studenten een studiebeurs

 

Finalist IT Group geeft zes studenten een studiebeurs ter waarde van 2400 euro. Het bedrijf hoopt daarmee iets te doen aan het tekort aan ict-studenten. De beurs is voor studenten die de studie technische informatica volgen aan een technische universiteit.

It-dienstverlener Finalist IT Group geeft opnieuw aan drie eerstejaars ict-studenten een studiebeurs van 2400 euro. Vorig jaar gaf de dienstverlener ook aan drie studenten een studiebeurs. Als de resultaten van deze studenten voldoende zijn, wordt opnieuw het collegegeld voor het komend schooljaar betaald. In totaal geeft Finalist IT Group meer dan 14.000 euro aan studiebeurzen weg het komend schooljaar.

Alleen ict-studenten die de studie technische informatica volgen aan een van de drie technische universiteiten kunnen aanspraak maken op de studiebeurs. Op iedere universiteit wordt een kandidaat geselecteerd door een jurylid. De it-dienstverlener heeft geen invloed op de selectie.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2648561). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.