Managed hosting door True

Terach brengt F5-training naar Nederland

 

Voorheen moesten resellers naar Duitsland of Engeland om hun F5 Networks-certificering te behalen. Nu is bij distributeur Terach in Amersfoort een Nederlandse trainingsfaciliteit gestart voor F5 maar ook voor Aruba Networks.

Aruba was onlangs aan Terachs portfolio toegevoegd. Jan Willem Schermerhorn bij Terach Benelux deelt mee dat Terach is verhuisd naar de Algolweg 9 in Amersfoort. "We hebben nu dubbel de oppervlakte. We hopen dit jaar ook onze omzet te verdubbelen."

Terach probeert vooral resellers nieuwe producten te laten verkopen, maar volgens Schermerhorn betekent dat vooral drempels verlagen, bijvoorbeeld via het naar Nederland halen van certificeringmogelijkheden. Maar ook, zegt hij, is van fabrikanten en resellers de vraag ontstaan om als distributeur weer actief de markt op te gaan, gewoon eindklanten bellen en polsen. "Met name voor resellers is het belangrijk dat wij hapklare kansen bieden. Wij hebben dan al de afspraken met de eindgebruiker gehad en op het moment dat de klant interesse toont, halen we de reseller erbij."

Terach heeft onlangs vier nieuwe mensen aangesteld, twee in sales, één in marketing en één in servicecontracten. Remco Tells en Rico Tapilaha komen van Ricoh en Toshiba vandaan en zijn aangesteld voor het ontwikkelen van nieuwe business. Hanneke Schermerhorn, zus van Jan Willem, doet nu bij Terach de marketing en communicatie. Voorheen deed ze dit bij Ajax. Mariëlle Hoogenboom tenslotte is aangesteld voor de servicecontracten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2343330). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.