Managed hosting door True

CRN/Channelweb lanceert nieuwe topic Arbeidsmarkt

 

Handen schudden

Doordat de vraag naar hooggekwalificeerde ict'ers steeds groter wordt, vond de redactie van CRN het tijd om hieraan een nieuwe, gespecialiseerde topic te wijden. Op Channelweb vindt u dan nu ook de topic Arbeidsmarkt terug, waarin u alles kunt lezen over de ontwikkelingen in de ict-arbeidsmarkt.

In de nieuwe topic Arbeidsmarkt behandelt CRN alle ontwikkelingen op het gebied van de ict-arbeidsmarkt. Wie vertrekt waarheen en waar worden nieuwe mensen gezocht? Ook gaan wij in de topic Arbeidsmarkt in op opleidingsmogelijkheden, zoals te volgen ict-cursussen en certificeringstrajecten bij fabrikanten en distributeurs. Als redactie komen wij met nieuwsartikelen over de ict-arbeidsmarkt, maar ook vindt u hier persberichten terug over arbeidsmarktontwikkelingen.

Naast het nieuws en de persberichten, vindt u in de nieuwe topic Arbeidsmarkt ook deskundigen terug die hun visie geven over de Nederlandse ict-arbeidsmarkt. Zo kunt u nu de mening lezen van Marjan van Noort, directeur bij FNV Zelfstandigen hoe zij de kansen voor ict'ers inschat die voor zichzelf willen beginnen. Patrick Willer, HCM sales manager bij Oracle, haalt de verschillende sociale netwerken aan waarin vaak meer informatie over een sollicitant te vinden is dan de platte cv weergeeft. Ook zijn er al direct twee personen die een andere mening er op na houden over de inzet van uitbestede ict'ers. Cor Geertsma, ceo bij ISDC, pleit voor de inzet op afstand van hoog opgeleide ict'ers uit lagelonenlanden. Rob van Silfhout, business development manager bij Software AG vindt outsourcen echter niet de oplossing en vindt dat bedrijven hun kennis intern moeten houden. Bij de start van de topic is er dus al gelijk discussie, reden te meer om eens een bezoekje aan Arbeidsmarkt te wagen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2200282). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.