Managed hosting door True

Bezoekers positief over InfoSecurity en ToolingEvent

 

InfoSecurity

INFOSECURITY/TOOLINGEVENT - Hoewel de officiële bezoekcijfers nog niet binnen zijn, lijken de beurzen InfoSecurity en het ToolingEvent die gisteren en vandaag plaatsvinden in de Jaarbeurs in Utrecht beter bezocht dan vorig jaar. De bezoekers zijn positief over de beurzen.

Goed georganiseerd, vindt Nick Hooijenga, ict- en systeembeheerder bij Schildersbedrijf Van der Weide de beurzen. "Ik heb vandaag veel goede contacten gelegd. Bij sommige stands zijn ze een beetje opdringerig en proberen ze je van alles te verkopen, maar vooral bij de grotere stands valt dat erg mee." Tom van der Vorm, systeembeheerder bij NIG ICT Solutions, is gericht op zoek naar projectmatige informatie over onder meer storage. "Ik ben me aan het oriënteren, en vind deze beurs heel nuttig."

Bert-Jan van der Burg, ict-beheerder bij Van Houtum Papier, ziet niet veel verschil met vorig jaar. "Ze hebben het weer goed voor elkaar en het is druk. Ik vind het goed dat er op de InfoSecurity mensen op de stands staan met inhoudelijke kennis." Ook Jacob Kiers, student informatica aan de Hogeschool van Rotterdam ziet weinig verschil met vorig jaar. "Ik vind het een interessante beurs, als je de tijd neemt om met mensen te praten, kun je veel nieuwe kennis opdoen."

Tooling Event

"De opkomst op het Tooling Event valt tegen ten opzichte van vorig jaar", zegt Eelco van Buchem van Mexon Technology, die als exposant op de beurs staat. De Tooling Event werd vorig jaar zelfstandig georganiseerd en is dit jaar voor het eerst onderdeel van het beurzentrio InfoSecurity, LinuxWorld en StorageExpo. "Het is massaler, waardoor het minder persoonlijk is. Er lopen mensen uit alle hoeken rond, waarvan een groot percentage voor mijn bedrijf niet van waarde is. Ik vind het niet per se beter wat ze gedaan hebben met het evenement." Exposant Niels Remmersman van Seven Winds is het daar niet mee eens. "Voor ons is het een heel succesvolle beurs. Vanmorgen was het erg druk, daarna kwam de tweede golf mensen van de InfoSecurity."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2197710). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.