Managed hosting door True

Infor benoemt managing director voor Benelux

 

Infor, een leverancier van bedrijfssoftware, kondigt de benoeming aan van Vincent Harmsen tot managing director voor de Enterprise Solutions Group (ESG) in de Benelux.

Harmsen zal voor Infor ESG in de Benelux-markt leiding geven aan de commerciële landen organisaties, zowel via een direct sales als via een partner model. Hij gaat ook sturing geven aan het ondersteuningsproces ten behoeve van Infor's uitgebreide klantenbasis, gericht op een verdere verrijking van hun investeringen in de Infor-oplossingen.
Vincent Harmsen heeft meer dan 20 jaar managementervaring in commerciële en dienstverlenende functies in de IT-sector. Hiervoor was hij regional director bij BMC. In die hoedanigheid was hij verantwoordelijk voor de groei van inkomsten uit softwarelicenties via directe en indirecte verkoop. Harmsen bewees al eerder zijn verdiensten bij Hyperion Solutions, Ross Systems en Siemens, waar onder zijn leiding de businessprestaties van landenorganisaties en business teams werden versterkt.
"Vincent Harmsen wordt gerespecteerd in de business community van de Benelux" stelt Keith Deane, Infor's senior vice president ESG EMEA. "Zijn brede ervaring en ruime inzicht in de markt zullen onze leidende positie in de Benelux vergroten. We zijn dan ook verheugd dat hij ons team komt versterken."
"Ik kijk ernaar uit de Infor Benelux organisatie te leiden", becommentarieert Vincent Harmsen. "Infor heeft hier een sterk team. Dat draagt bij aan een stevige klantenbasis en een groeiende groep nieuwe klanten. Infor heeft in de Benelux een uitstekende positie dankzij de hoge toegevoegde waarde door focus en kennis van specifieke markten waaronder manufacturing, distributie en zakelijke dienstverlening en versterkt door Infor's branchespecifieke software-oplossingen en meerjarige implementatie-ervaring. De recente overname van Profuse en ons partnerprogramma staan garant voor verdere uitbreiding van ons marktaandeel in de Benelux en voor een klant- en groeigerichte organisatie."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1885315). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.