Managed hosting door True

Isilon breidt EMEA-opleidingsprogramma uit

 

Isilon Systems' SmartPartner-programma is pas in juli 2006 geïntroduceerd. Maar de storageleverancier breidt zijn opleidingsprogramma alweer uit met extra certificeringen voor klanten en partners in emea. Dit naar aanleiding van de "snelle adoptie" van clustered storage-oplossingen in de regio.

Isilon voegt twee nieuwe certificeringen toe aan zijn bestaande SmartPartner programma: Isilon Certified Clustered Storage Associate (ICCSA), gericht op verkoop en ondersteuning, en Professional status (ICCSP) voor systeem integratoren. Hiervoor kunnen geregistreerde partners zich online opgeven. Er zijn kosten aan verbonden, maar partners krijgen korting.

De modulaire opleiding is inclusief een tweedaagse cursus applicatie deployment, ondersteuningsprocedures en voor gevorderden, het ontwerpen en implementeren van oplossingen. Alle Europese opleidingen zullen in samenwerking met Isilon's regionale distributiepartners worden aangeboden.

"Er is momenteel in de markt een flink toenemende vraag naar clustered-storagekennis. We zijn blij dat Isilon toezegt het kennisniveau van kanaalpartners te willen verhogen", zegt Neil Ledger, director VADition.  "Het nieuwe programma loopt parallel met onze eigen wervingsslag voor kanaalpartners, en helpt klanten om kwalitatief onderscheid te maken tussen verschillende leveranciers en integratoren."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1866463). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.