Managed hosting door True

Macaw behaalt vijfde Gold-status Microsoft

 

Als eerste bedrijf in Nederland heeft Microsoft het Gold Certified Partnership voor Custum Development Solutions toegekend aan webbouwer Macaw. Voor Macaw is dit het vijfde Gold Certified Partnership.

Vijf jaar geleden was Macaw ook al het eerste Nederlandse bedrijf dat als partner van Microsoft werd erkend met het Gold Certified Partnership voor Business Process and Integration (e-commerce). In 2002 volgde het Gold Certified Partnership voor Information Worker Solutions (intranetprojecten) en vorig jaar kwamen daar de Partnerships voor Business Solutions en Data Management Solutions (Business Intelligence) bij. Met het vijfde Gold Certified Partnership voor Custum Development Solutions is Macaw één van de weinige bedrijven dat op vijf terreinen Gold Certified Partner is.

De Custom Development Solutions-competentie richt zich op het aanbieden van maatwerk oplossingen aan klanten om hun zakelijke kansen te optimaliseren. Microsoft baseerde zich bij toekenning op klantreferenties (AirTrade, SNS Reaal, ATCB en gemeente Den Haag) en werkelijke projectresultaten. Het Gold Certificate, de hoogste status die Microsoft haar partners toekent, erkent bedrijven met diepgaande technische competentie met betrekking tot zakelijke ICT-toepassingen op het Microsoft-platform. Het staat voor toepassing van vernieuwende technologische know how gecombineerd met effectief project-management.

Macaw is blij met de erkenning. ‘Tot vijfmaal toe opgenomen worden bij de selecte club van Gold Partners is een bevestiging van onze jarenlange relatie met Microsoft,’ aldus Patrick van Aalst, algemeen directeur van Macaw. ‘Wij pretenderen niet alles te kunnen, want we bouwen uitsluitend webapplicaties op het Microsoft platform. Maar door die specialisatie zijn we op dit specifieke gebied natuurlijk wel verder dan de algemene IT bedrijven.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1082358). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.