Managed hosting door True

Channelweb veilt 'Onder vuur' voor Stichting ALS

 

Veiling

Teambuilding, netwerken en samenwerking tegen de genadeloze ziekte ALS. Tijdens de tweede editie van de ict cup, vrijdag 15 juni, gaat Channelweb in het heetst van een sportieve strijd op jacht naar de winst én het overtreffen van het vorig jaar opgehaalde bedrag van 6380 euro. Om de dag op Sportcentrum Papendal tot een vlammend einde te brengen, veilt Channelweb een exclusief interview in onze rubriek ‘Onder vuur’.

Er is veel moed voor nodig om jezelf door onze redactie onder vuur te laten nemen. Pittige vragen beantwoorden over onder meer je loopbaan, uitdagingen in je huidige functie, toekomstplannen, dromen, hobby’s en natuurlijk het beantwoorden van een onmogelijke stelling.

Een mooie, en gezien het goede doel, dankbare mogelijkheid om jezelf én je bedrijf langere tijd in de picture te zetten. Ook als eervolle weldoener, want de opbrengst van het hoogste bod zal door Channelweb volledig geschonken worden aan Stichting ALS Nederland.

Bied nu mee voor het goede doel

Bieden kan vanaf nu door een mail te sturen naar redactie@channelweb.nl of door een reactie te plaatsen onderaan dit artikel. Laat je kans op deze bijzondere editie van 'Onder vuur' niet wegkapen en blijf de website van channelweb.nl in de gaten houden, je bod kan zomaar overboden worden!

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6371849). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.