Managed hosting door True

Zweedse Addsecure lijft Clifford Group in

 

AddSecure, leverancier van mobiele- en iot-beveiligingsoplossingen, heeft de overname afgerond van de Clifford Group. Dit is een telematicabedrijf uit Lijnden, gespecialiseerd in voertuigbeveiligings-, parkeerhulp- en voertuigvolgsystemen.

De Clifford Group zal als onderdeel van AddSecure een nieuwe business-unit oprichten: Smart Mobility, die telematica- en zakelijke softwareoplossingen levert binnen de segmenten 'mobile security' en 'connected mobility'.

De telematicagroep opereert in de Benelux onder de merknamen Clifford, Faringwell en Traxgo.
Clifford en Faringwell zijn leveranciers van voertuigbeveiligingsoplossingen (mobile security) en Traxgo levert wagenparkbeheeroplossingen (connected mobility).

AddSecure wil onder de vleugels van de Duitse investeerder Castik Capital Europees groeien in belangrijke internet-of-things (iot)-branches, zoals de auto-industrie, waarbij het zich toelegt op mobiele en connected beveiligingsoplossingen. Bij het bedrijf, met het hoofdkantoor in Stockholm, werken ruim duizend medewerkers.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7556668). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures Mobility

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.