Managed hosting door True

Antwerpse voip-aanbieder Cloud Group naar Nederland

 

België en Nederland

Cloud Group, een Belgische aanbieder van voip-telefonie via de cloud, gaat de Nederlandse markt op. Vanuit Antwerpen wil het bedrijf via uitbreiding van de klantenkring in Noord-Brabant een start maken op de Nederlandse markt.

Op dit moment zijn alle hordes genomen om de Nederlandse markt te kunnen betreden, zoals nummeroverdrachten, laat marketingdirecteur Willem Acray vanuit zijn vakantieadres in Zuid-Frankrijk weten aan Computable.

Cloud Group levert een telefooncentrale in de cloud en biedt daarnaast een integratie in Microsoft Teams en crm- en erp-software van Odoo, Zoho en Filemaker Pro. Het gaat om 24-uursondersteuning.

Resultaten

Het bedrijf bedient naar eigen zeggen 20.000 gebruikers in België. Dat zijn vooral kleine en middelgrote bedrijven. In Nederland is onder meer kozijnen- en deurenfabrikant Belisol klant.

In 2022 behaalde het bedrijf een brutomarge van 1,8 miljoen euro. In 2019 was dat maar zo’n half miljoen. Dat resulteerde in 2022 in een winst (na belasting) van afgerond 700.000 euro. Naast de uitbreiding naar Nederland wil het bedrijf ook in België verder groeien.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7542394). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.