Managed hosting door True

Saas-fusie tussen GlobalOrange en Amsterdam Standard

 

puzzel

GlobalOrange en Amsterdam Standard bundelen hun krachten. Door de fusie ontstaat er een groep van 165 experts, verdeeld over vijf kantoren in Nederland en Polen. De bedrijven richtten zich op het ontwikkelen van software-as-service (saas)-producten. Beide merken blijven afzonderlijk opereren onder een overkoepelend label dat voor het einde van 2020 wordt gelanceerd.

Beide bedrijven zochten naar manieren om hun ontwikkelcapaciteit te vergroten vanwege de groeiende vraag naar saas-producten en ondersteunende diensten. Door samen te gaan, verwachten Global Orange en Amsterdam Standard dit vraagstuk te hebben opgelost.

Daarnaast zijn er ambities om in de komende drie jaar te verdubbelen in omvang door organische groei en de lancering van nieuwe boutique labels. Mocht de groei achterblijven, dan wordt gekeken naar overnames van saas-ontwikkelpartijen.

Amsterdam Standard heeft zestien jaar ervaring met softwareontwikkeling voor met name scale-ups in Nederland. Klanten zijn Vandebron, Disney+, Hypotheekbond en Tiqets.

GlobalOrange is een jaartje jonger en levert sinds vijftien jaar ontwikkelexpertise vanuit de Posthoornkerk in Amsterdam. Het bouwde applicaties voor Ticketscript, Aegon, KLM, Tikkie en VUmc.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7070413). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×

Ontvang gratis de nieuwste Computable 100

Doe mee aan het Computable 100 onderzoek!