Managed hosting door True

Braintel opgenomen in Trends ICT Groep

 

Contract ondertekenen

Trends ICT Groep heeft it- en telecomleverancier Braintel uit Katwijk overgenomen. Daarmee kan de ict-dienstverlener uit Rotterdam het gebied tussen Amsterdam en Rotterdam beter bedienen. Trends heeft de ambitie om uiteindelijk een landelijke dekking te hebben.

Braintel biedt het midden- en kleinbedrijf kennis en expertise rondom zakelijke telefonie en it. Dit aanbod wordt nu aangevuld met het Trends-productportfolio op het gebied van vaste en mobiele telefonie en clouddiensten.

Trends ICT Groep, opgericht in 1986, bouwt gestaag aan een landelijke positie als ict-dienstverlener (kantoorautomatisering en telefonie) voor het mkb. Het bedrijf heeft naast de hoofdvestiging in Rotterdam en een eigen afdeling voor research en development vestigingen in Amsterdam, Utrecht en Hoogeveen.   

In 2017 nam het bedrijf Citocom uit Houten over, gevolgd door de overname van Zinger Telecom in 2019. Ook bestaat er sinds 2014 een innige samenwerking met Telecom Services.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6951897). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.