Managed hosting door True

Voys neemt Eigennummer.nl over

 

Telecomprovider Voys neemt Eigennummer.nl over. De Groningse aanbieder van zakelijke voip-telefonie krijgt zo meer eenmanszaken als klant. Voys richt zich vooral op het mkb en de grootzakelijke markt, terwijl Eigennummer.nl vooral zzp'ers bedient. Qua werkwijze verschillen beide bedrijven echter niet veel van elkaar.

Eigennummer.nl was voorheen onderdeel van het Zeeuwse bedrijfje Conniption en werd later verzelfstandigd. Zijn klanten waren al eerder op de hoogte gebracht van de overname. Eigennummer.nl blijft vooralsnog een sublabel van Voys. De klanten behouden hun telefoonnummers en blijven hetzelfde bedrag per maand betalen. Over het overnamebedrag en de omvang van het klantenbestand worden geen mededelingen gedaan.

Voys heeft het overnameproces als positief ervaren. Het was de eerste overname van het bedrijf. De voip-specialist heeft groeiambities en sluit nieuwe bedrijfsovernames dan ook niet uit.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6951585). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.