Managed hosting door True

IQ Messenger in handen van Anywhere365

 

Samenwerken

Anywhere365 uit Rotterdam neemt IQ Messenger over. Dat bedrijf uit Dordrecht biedt een softwareplatform voor alarmering en internet of things (iot)-communicatie. Hiermee kan de organisatie sneller groeien en krijgt het toegang tot commerciële kansen op wereldwijde schaal.

IQ Messenger levert een softwareplatform voor missiekritische communicatie. Het filtert, beheert en distribueert alarmen en iot-berichten. Dit helpt om de werkstromen te optimaliseren. De organisatie biedt op zijn platform integraties met meer dan 140 verschillende systemen van derden. Het wordt met name ingezet in gezondheidszorg en industriële- en overheidsomgevingen.

Anywhere365 biedt een platform om de communicatie voor internationale organisaties te stroomlijnen. Het bedient ruim duizend klanten, waaronder Philips, Shell en Rabobank. Het bedrijf is vooral bekend om Anywhere365 Dialogue Cloud, dat gebruik maakt van kunstmatige intelligentie, machine learning en Microsoft Azure om binnenkomende vragen en verzoeken te classificeren, vertalen en door te sturen naar de juiste teams binnen de organisatie. Via de overname wordt IQ Messenger naar deze Anywhere365 Dialogue Cloud gebracht.

Dit is de tweede overname voor Anywhere365 binnen drie maanden. Zo nam het eerder het Haagse Interchange over. De organisatie heeft zijn hoofdkantoor in Nederland en beschikt daarnaast over regionale kantoren in België, het Verenigd Koninkrijk, de VS en Canada.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6850441). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.