Managed hosting door True

HP Nederland te voet naar nieuw kantoor

Directeur Rob Idink: 'We zijn nu echt los van HPE'

 

Fotocredit: LinkedIn Rob Idink

Het personeel van HP Inc. Nederland is gisteren te voet verhuisd naar een nieuw kantoor in Amstelveen. Na 34 jaar aan de Startbaan is het bedrijf overgegaan naar het voormalige kantoorpand van modeketen Esprit dat aan de A9 ligt. Dat is ongeveer 4 kilometer van de oude plek. Het pand is ‘The Hub’ gedoopt.

Algemeen directeur van HP Inc Nederland Rob Idink is trots op het nieuwe kantoor. Volgens hem gaat het om een modern en duurzaam gebouw dat een goede werksfeer biedt.

Hij verwacht dat het personeel van HP Inc Nederland er vol energie aan de slag kan gaan. Er is plek voor 450 medewerkers en biedt volgens de leverancier de 'werkplek van de toekomst'. Ook komt er een showroom en zijn er trainingsfaciliteiten voor (internationaal) personeel en partners. Volgens website Vastgoedberichten telt het nieuwe pand ongeveer zesduizend vierkante meter vloeroppervlak.

Startbaan

fotocredit: Rob idink

Het oude pand aan de Startbaan moet plaatsmaken voor woningbouw. Na de opsplitsing van HP in twee aparte bedrijven: HPE en HP Inc in 2015 werd er een wand geplaatst in het pand om de bedrijven fysiek van elkaar te scheiden. Ook kregen beide bedrijven een aparte ingang. 

Eerder zei Idink in een interview met Computable dat de verhuizing betekent dat HP nu ook qua gebouw echt los is van HPE.

Met de keuze voor de locatie in Amstelveen blijft het bedrijf in de buurt van Schiphol. Het internationale karakter van het personeelsbestand en het trainingscentrum dat ook in Amstelveen is gevestigd en veel buitenlandse cursisten trekt, ligt relatief dicht bij de luchthaven. HP had oorspronkelijk een vestiging op het Utrechtse bedrijvenpark Papendorp. In 2007 verlieten als laatste de salesafdeling die plek om aan de slag te gaan in Amstelveen.

HPE is inmiddels ook verhuisd naar een ander pand in Amstelveen. Dat bedrijf zit nu in het gebouw The Garden.
Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6847854). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.