Managed hosting door True

Enreach neemt Brits Network Telecom over

 

Deal handen schudden overname

Enreach, voorheen Within Reach, versterkt zijn positie in de Europese ict- en telecommunicatiemarkt met de overname van Network Telecom. Enreach uit Almere levert oplossingen op het gebied van unified communications (uc) en is moederbedrijf van onder meer het Nederlandse Voiceworks en Eazit. De overname is financieel mogelijk gemaakt door participatiemaatschappij Waterland die medio 2018 instapte.

Network Telecom, opgericht in 1997, levert in het Verenigd Koninkrijk diensten op het gebied van telecommunicatie. Het voorziet zo'n tweeduizend kleine ondernemingen van onder andere zakelijke telefonie, hosted voice, connectiviteit en mobiele en ict-diensten.

Volgens Enreach profiteren door de overname zowel de wederverkopers als de klanten van een breder scala aan communicatie-oplossingen en expertise. Het moederbedrijf is al in het Verenigd Koninkrijk actief middels de dochterbedrijven Swyx en Centile. Network Telecom blijft zelfstandig onder eigen naam opereren, vanaf de huidige locatie in Telford.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6806335). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.