Managed hosting door True

KPN sluit Telfort-winkels per 1 mei 2019

 

‘Wie had dat gedacht? Een eigen telecomzaak, is het merk niet meer in de haak.’ Het zou zo de slogan kunnen zijn van ex-miljonair Hans uit de Telfort-reclames. KPN, eigenaar van Telfort, wil namelijk per 1 mei 2019 alle winkels van dat dochtermerk sluiten. Voor de medewerkers van Telfort is ontslag aangevraagd.

Dat meldt telecomvakblad Telecompaper na een gesprek met KPN-woordvoerster Ellen van Heerwaarden. Volgens het telecomvakblad gonsde het al langer dat KPN de Telfortwinkels wilde sluiten.

Die keuze van KPN heeft gevolgen voor 207 medewerkers, daarvan zouden er 128 een contract hebben. De rest werkt via uitzendbureau’s. KPN zegt de Telfort-medewerkers zo goed mogelijk naar nieuw werk te begeleiden. Het gaat om banen binnen of buiten KPN. Telfort-klanten moeten zich per 1 mei 2019 tot KPN-winkels en online support richten.

KPN kondigde eerder aan dat het bedrijf zich focust op één merk en de namen Telfort, XS4All en Yes Telecom schrapt. Vooral het schrappen van XS4all leidt tot veel weerstand.
KPN nam Telfort in 2005 voor bijna 1 miljard euro over.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6594166). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.