Managed hosting door True

Fixers start uitrol landelijk reparatienetwerk

 

Fixers opent maandag 14 januari zijn eerste franchisevestiging in Tilburg. Het is de eerste uitrol naar een landelijk dekkend netwerk van repairshops, dat voor de zomer verwezenlijkt moet zijn.

Algemeen directeur en medeoprichter Pieter Leeuw licht toe dat Fixers de komende maanden door heel Nederland reparatiewinkels gaat openen. ‘Dat zullen we doen met de franchiseformule, met onze eigen Fixers-locaties en ook met een shop-in-shop-aanpak bij een toonaangevende keten in Nederland. Daarmee koppelen we ons klantenbestand aan lokaal ondernemerschap en dat biedt kwaliteit en continuïteit’, aldus Leeuw.

In november van vorig jaar nam de reparatieketen de activiteiten van branchegenoot Swoop over, waarmee de teller van het winkelnetwerk op acht vestigingen kwam te staan. Eerder dat jaar, in april, viel Pcservice.nl in handen van Fixers.

Mobiele devices

Fixers ziet veel kansen op de markt voor het repareren van mobiele apparaten. Vervanging is steeds minder aan de orde, onder meer door het uitblijven van nieuwe features op nieuwe smartphones en doordat het kopen van een toestel in combinatie van een abonnement, bij een prijs van meer dan 250 euro, tegenwoordig voor consumenten een BKR-notering tot gevolg heeft.

Eindgebruikers doen, aldus Leeuw, langer met hun oude toestel of kopen een tweedehands model. Voor het bedrijfsleven is ook de circulaire economie een belangrijk speerpunt, aldus de algemeen directeur. Reparatie is daarom voor beide doelgroepen steeds vaker een overweging.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6546429). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.