Managed hosting door True

Tiptel en Xelion leveren VoIP in België

 

cloud telefonie

Xelion uit Delft en Tiptel, met vestigingen in Zaventem en Almere, gaan hosted telefoniediensten in België en Luxemburg aanbieden. De partijen gaan de Htek VoIP-telefoons van Tiptel aanbieden in combinatie met het hosted VoIP-platform van Xelion. Dat platform is naar eigen zeggen aangepast aan de wensen van de lokale markt.

Het van oorsprong Duitse Tiptel is actief in België en Luxemburg via resellers. Nu sluit het een partnerschap met Xelion om hosted telefoniediensten aan te bieden. ‘We hebben gezamenlijk een oplossing ontwikkelt die het voor de reseller mogelijk maakt om via één portal alle diensten te bestellen en beheren’, vertelt Ton Kuppens, directeur Tiptel Benelux.

‘Naast de cloudtelefonie-dienst van Xelion in combinatie met de Htek toestellen van Tiptel, worden ook access en sip trunks 'meegebundeld'. De reseller kan via één bestelportal de dienst zelf samenstellen en via een factuur aan zijn klant laten factureren. Daarmee kunnen nieuwe resellers op een makkelijke manier van start.

Via deze samenwerking verwacht Kuppens dat partners kunnen profiteren van de verschuiving naar hosted voice diensten in België en Luxemburg.

Bedrijfsprofielen

Tiptel, opgericht in 1973, is een Duitse producent van telecommunicatie. Het bedrijf beschikt over een fabrikant in Ratingen (Duitsland) en lokale kantoren in België (Zaventem), Nederland (Almere), Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland.

Xelion is in 1988 opgericht door Micha Cohen. Het bedrijf uit Delft ontwikkelt telefonieproducten voor zakelijke gebruikers. Het werkt samen met diverse partners, die gespecialiseerd zijn in dienstverlening naar bepaalde sectoren.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6430056). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.