Managed hosting door True

Tech Data nieuwe Benelux-distributeur Zyxel

 

 ZyXEL NXC5200

Zyxel, leverancier van netwerk- en telecomoplossingen, stelt distributeur Tech Data aan als de nieuwe ict-distributeur van Zyxel in de Benelux. Andere distributeurs zijn Copaco, Ingram Micro en Valadis (Nederland) en in België en Luxemburg ook Deltalink. De leverancier wil nieuwe resellers aantrekken voor het complete netwerkportfolio, inclusief de nieuwe cloudpropositie Nebula.

Peter van der Putten, hoofd channel Benelux bij Zyxel, geeft aan dat het bedrijf het aantal klanten wil uitbreiden en het aantal actief kopende Zyxel resellers in de Benelux wil vergroten.  Suzette Oskam, product marketing director endpoint solutions broadline bij Tech Data: ‘Door de toevoeging van Zyxel hebben we ons portfolio voor met name het mkb uitgebreid.’

Tech Data Corporation distribueert technologische producten, services en it-oplossingen. Samen met 115.000 resellers is de Amerikaanse firma actief in meer dan honderd landen.

Het Britse Zyxel is wereldwijd leverancier van een compleet netwerkportfolio voor telco’s en serviceproviders, zakelijke gebruikers en consumenten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6343714). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.