Managed hosting door True

Telecomtak Micpoint gaat verder als Movida

MDP Inbouwspecialisten versterkt nieuw bedrijf Lelystad

 

Overname handen schudden

Micpoint uit Houten heeft zijn zakelijke telecomactiviteiten afgestoten en ondergebracht in een nieuw bedrijf: Movida uit Lelystad. De dagelijkse leiding is in handen van Ed Moné. Het kersverse bedrijf heeft zelfs al een eerste overname op zak: het nam MDP Inbouwspecialisten over uit Breda, een installateur van car kits.

Movida richt zich op bedrijven en instellingen van één tot twintigduizend medewerkers. Daarbij biedt het diensten aan op het gebied van mobiele en vaste telefonie, budgetbeheer en vervoer (bijvoorbeeld het installeren van ingebouwde handsfree-sets in leaseauto's).

Micpoint uit Houten stootte eind vorig jaar zijn telecomtak af aan het nieuw opgezette Movida om zich volledig te kunnen toeleggen op vlootbeheer en internet-of-things (IoT)-toepassingen binnen de auto-industrie. Denk bijvoorbeeld aan het inbouwen van alarmsystemen, startblokkeringen en voertuigvolgsystemen, en bijbehorende automatiseringsdiensten en VoIP-ondersteuning. Ook wil Micpoint 'smart city'-toepassingen gaan leveren.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6302861). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.