Managed hosting door True

Apple-leverancier Renewd verhuist naar nieuw kantoor

 

Renewd, leverancier van refurbished Apple-producten, is verhuisd naar een nieuw kantoor. Vanaf heden is het bedrijf te vinden in het nieuwe kantoor aan de Burgemeester Verderlaan 11e in Utrecht.

Het bedrijf richt zich naast refurbished iPhones ook op de verkoop van iPads. Ook met de groei gaat het volgens medeoprichter Bram Wingens goed. ‘Om de verwachte groei op te vangen is het aantal medewerkers dit jaar bijna verdubbeld vergeleken met 2017 en werd het oude kantoor te klein. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar een nieuwe locatie. Eind vorig jaar is deze gevonden en op dit moment is de verhuizing naar het nieuwe pand voltooid.’

Het Nederlandse Renewd verkoopt refurbished Apple iPhones en iPads met alleen maar 100 procent originele Apple-onderdelen onder de merknamen Renewd en 2ND by Renewd. Iedere toestel wordt voor verkoop individueel gecontroleerd door Microfix, een Apple premium serviceprovider. Naast Ingram Micro en Copaco in de Benelux heeft Renewd ook distributeurs in de UK, Scandinavië, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Italië, Slovenië en Roemenië.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6295618). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.