Managed hosting door True

Zyxel biedt resellers gratis microsites

Marketingtool is onderdeel van nieuw partnerprogramma

 

Netwerk- en communicatieleverancier Zyxel biedt zijn resellers gratis microsites, die middels drie stappen geïntegreerd worden in de bedrijfswebsite of Facebook-pagina van de wederverkoper. Dit moet volgens de leverancier bijdragen aan een altijd up-to-date productenportfolio van Zyxel bij de resellers.

‘Klanten zijn altijd op zoek naar de laatste informatie over producten voordat ze een beslissing nemen. Voor onze resellers is het een hele klus om de informatie up-to-date te houden met de laatste content, zeker gezien het grote aantal productlijnen en de regelmatige updates en toevoegingen’, vertelt Peter van der Putten, hoofd van het kanaal bij Zyxel Benelux.

Via de microsites wil de leverancier zijn resellers ontzorgen. ‘Met deze gratis tool blijven klanten altijd op de hoogte van onze laatste producten en oplossingen, zodat ze niet verder hoeven te zoeken’, aldus Van der Putten.

De microsites zijn nieuwe sales- en marketingtool voor resellers. Het is beschikbaar voor deelnemers aan het Zyxel-partnerprogramma. Eind 2017 wordt een nieuw partnerprogramma door Zyxel geïntroduceerd.

Zyxel

Zyxel Communications is in 1989 opgericht en heeft wereldwijd vijftienhonderd medewerkers in dienst. Het levert wifi- en ip-oplossingen voor telco’s en serviceproviders, zakelijke gebruikers en consumenten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Taiwan. De Benelux-vestiging is gevestigd in Hoofddorp. Distributeurs in deze regio zijn Copaco, Ingram Micro, Multicap, Valadis en Deltalink. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6234381). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×

Ontvang gratis de nieuwste Computable 100

Doe mee aan het Computable 100 onderzoek!