Managed hosting door True

Yes Telecom neemt businesspartners mee naar Kroatië

 

Yes Telecom neemt businesspartners mee naar Kroatië

Yes Telecom, een zelfstandige dochteronderneming van KPN, heeft zijn meest succesvolle businesspartners eind augustus meegenomen voor een trip naar Kroatië, waar zij de incentivepunten van ‘Yes Yachting’ konden verzilveren. Dit jaar waren er drieëntwintig businesspartners van de partij.

Tijdens de vierdaagse reis voer het schip naar diverse eilanden, zoals Hvar, Korcula en Vis. ‘Ook het afgelopen jaar hebben veel van onze partners weer bergen werk verzet. Het is daarom fijn om ze daarvoor te kunnen belonen. Met onze events en incentives onderstreept Yes Telecom dat we het partnership blijven koesteren’, aldus directeur Lothar Steegstra.

Incentive

Voor businesspartners die geen deelgenoot waren van deze reis, waren er andere mogelijkheden om de punten voor de ‘Yes Yachting’-incentive te verzilveren. Zo waren er dinercheques en kledingbonnen te bestellen.

Yes Telecom, dat afgelopen voorjaar Vrieservice overnam, verleent al meer dan vijftien jaar diensten aan de zakelijke markt via het netwerk van KPN. Yes Telecom heeft een vestiging in Drachten en kantoren in Leiden, Hengelo en IJsselmuiden. De KPN-dochter nam eerder de bedrijven Mobile Service (2014) en Dekatel (2016) over.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6193456). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.