Managed hosting door True

Mondicon koopt simkaartexpert Connected IP

 

Mondicon, leveranciers van mobiele data-oplossingen uit Aalsmeer, neemt Connected IP over. Dit bedrijf uit Alkmaar voorziet Europese omroepen van mobiele dataconnectiviteit. De partijen maken niet bekend welk bedrag met de overname is gemoeid en verwachten dat de overname deze maand zal worden afgerond.

Connected IP levert simkaarten waarmee televisienetwerken in staat zijn om live-verslag uit te brengen van belangrijke nieuwsgebeurtenissen en sportevenementen zoals het WK voetbal, de Tour de France en de Olympische Spelen.

Mondicon, gespecialiseerd in het leveren van mobiele connectiviteit in complexere omgevingen zoals cruiseschepen, was al partner van Connected IP. Het bedrijf trad vaak bij klanten in de omroepwereld op als totaalleverancier en telecomportaal-aanbieder achter de simkaarten van Connected IP.

Volgens financieel directeur Jeroen Gootjes zorgt de overname van Connected IP voor 'een mooie uitbreiding op ons dienstenpakket en sluit zij aan op onze groeistrategie. We zijn nu ook een serieuze speler geworden binnen de Europese omroepindustrie. We sluiten niet uit dat er op termijn meer overnames volgen.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6055235). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.