Managed hosting door True

Belsimpel.nl neemt onderdelen Typhone over

 

Openbaar vervoer

Mobieletelefoonaanbieder Belsimpel.nl heeft uit de failliete boedel van The Phone House onder andere de domeinnaam Typhone.nl overgenomen. Onderdeel van de transactie zijn ook andere domeinnamen, waaronder typhone.de, en het nieuwsbriefbestand. Belsimpel.nl wil met de overname zijn positie op de telecommarkt versterken en zijn internationale expansieplannen ondersteunen.

Verder speelt mee dat Belsimpel.nl de ingewikkelde telecommarkt wil veranderen. In dat kader heeft het de voorkeur van het bedrijf dat de domeinnaam wordt overgenomen door een branchegenoot, om te voorkomen dat de markt nog ingewikkelder wordt dan die al is. Op die manier verdwijnt alleen het bedrijf Typhone.nl en kunnen klanten vaak toch een oplossing krijgen voor hun probleem.

The Phone House, waarvan de webwinkel onderdeel was, ging afgelopen februari failliet. Belsimpel.nl heeft geregeld dat Typhone.nl-klanten terecht kunnen voor reparatie van de meeste telefoons bij DrMobile.eu als ze nog in bezit zijn van hun Typhone-garantiebewijs. Overigens is het klantenbestand geen onderdeel van de overname; deze wordt mogelijk later nog verkocht.

Belsimpel.nl is inmiddels tien jaar actief in Nederland op het gebied van mobiele telefoons en abonnementen. Het bedrijf uit Groningen heeft een slordige één miljoen klanten en een omzet van 161 miljoen (2016). 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6016024). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.