Managed hosting door True

AMR ICT levert IP-communicatie Infopact

 

Van links naar rechts: Maarten Amkreutz (technisch directeur AMR ICT), Willem-Jan Tanis (mede-oprichter Infopact), Raymond Amkreutz (algemeen directeur AMR ICT) en Herman Tanis (algemeen directeur Infopact).

Infopact, specialist op het gebied van ip-communicatie voor de zakelijke markt, stelt ict-dienstverlener AMR ICT aan als partner. De dienstverlener uit Maastricht gaat diensten van Infopact whitelabel aanbieden onder de eigen merknaam.

Momenteel gaat het nog om het leveren van internettoegang en virtual private networks (vpn), maar in de toekomst willen beide partijen ook samen telefoniediensten aanbieden, zoals voice over ip.

Familiebedrijven

Zowel Infopact als AMR ICT zijn familiebedrijven van ongeveer gelijke grootte. Volgens Raymond Amkreutz, directeur en oprichter van AMR ICT, heeft dat meegespeeld bij de totstandkoming van de samenwerking.
'Wij willen graag snel en persoonlijk contact met de partijen waar we mee samenwerken. Dat mis je nog weleens bij grote organisaties. Bij Infopact was er direct een klik. Het is een familiebedrijf met een vergelijkbare ontstaansgeschiedenis en eenzelfde mentaliteit. Wij vinden het belangrijk om samen te werken met een partner die hetzelfde doel nastreeft: klanten ontzorgen op een prettige, betrouwbare manier’, aldus Amkreutz.

AMR ICT bestaat sinds 2001 en ontwerpt, bouwt en onderhoudt ict-infrastructuren voor organisaties in de zorg, lokale overheden en commerciële organisaties. Het bedrijf levert diensten op basis van technologie van onder meer Cinnovate, Cisco, Citrix, Eurocom Telezorg, IndigoCare, IQ Messenger, Microsoft en Mobotix.
Daarnaast biedt AMR ICT vanuit een eigen infrastructuur clouddiensten aan zoals Wireless as a Service, Infrastructure as a Service, Collaboration as a Service, Office Desktop as a Service en Verpleegoproep as a Service. De onderneming is gevestigd in Maastricht.

Infopact Netwerk & Communicatie is sinds 1995 actief op de zakelijke markt. Infopact is specialist in ip-communicatie en bundelt spraak-, data- en internetdiensten op maat in een netwerk. Het hoofdkantoor staat in Rotterdam. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5992727). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.