Managed hosting door True

Topfonds Gelderland en VCC investeren in NDAW

 

Euro

New Day at Work (NDAW) ontvangt kapitaal van investeringsmaatschappijen Value Creation Capital (VCC) uit Bilthoven en Topfonds Gelderland. Hiermee wil het bedrijf uit Nijkerk het medewerkersbestand en partnernetwerk uitbreiden.

New Day at Work uit Nijkerk biedt met Workspace 365 online-werkplekken op maat voor het mkb. In 2013 hield het zijn eerste financieringsronde, waarbij het geld ontving van Value Creation Capital (VCC). ‘Nu we voor verdere commerciële expansie staan, zochten we een nieuwe strategische investeerder’, vertelt Aldebert Wiersinga, managing partner VCC. ‘Topfonds Gelderland van PPM Oost is een goede match.’

Met de investering kan NDAW het aantal medewerkers binnen de organisatie uitbreiden en creëert het werkgelegenheid in de provincie Gelderland. Daarnaast investeert het bedrijf uit Nijkerk in de opbouw en uitbreiding van het partnernetwerk. Het wil de formule voor bestaande partners uitbreiden en nieuwe partners toevoegen. Voor internationale partners doet het een beroep op de samenwerking met Ingram Micro.

Bovendien gebruikt NDAW de investering voor zorg- en onderwijsinstellingen. Het wil zijn product beter op deze sector afstemmen en de adoptie van Workspace 365 bij de partners binnen deze sectoren versnellen.

Investringsfondsen

Topfonds Gelderland is een investeringsfonds van de provincie Gelderland. Het wordt beheerd door fondsmanager PPM Oost. Het geld wordt gestoken in innovatieve ondernemingen en projecten op het gebied van economie, duurzame energievoorziening en cultureel ondernemerschap in de provincie Gelderland.

Value Creation Capital (VCC), opgericht in 2005, investeert in bedrijven die actief zijn in hightech, cybersecurity, businesssoftware, data-intelligence en it managed services.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5983042). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.