Managed hosting door True

Tech Data sluit nieuw distributiecontract met Samsung

 

De Nederlandse distributeur Tech Data uit Bodegraven heeft een distributieovereenkomst gesloten met Samsung voor het verspreiden van zogenaamde Large Format Displays (LFD). Dit meldt ConnexieB2B.nl.

De distributeur meent door de nieuwe samenwerking een totaaloplossing biedt voor smartphones, tablets en beveiliging en monitoren. De Samsung LFD-sales, distributie en marketingondersteuning worden ondergebracht bij Maverick, de audiovisuele divisie van de onderneming uit Bodegraven. 

Maverick biedt Samsug-oplossingen aan voor vergaderzalen en signage. Maverick-manager Jos van As: ‘Wij bieden onze resellers end to end Samsung-oplossingen. Met de toevoeging van Samsung LFD maken wij het portfolio Samsung it- en av- gerelateerde producten compleet. Naast de levering van Samsung-producten, bieden wij onze partners specifieke kennis en advies bij de verkoop van complete oplossingen. Om deze dienstverlening te kunnen bieden, hebben we binnen Tech Data een Samsung-team samengesteld.’

Tech Data Corporation

Tech Data Corporation distribueert technologische producten, services en it-oplossingen. Samen met 115.000 resellers is de Amerikaanse firma actief in meer dan honderd landen.  De Nederlandse tak staat onder leiding van Peter Jansen en is gevestigd in Bodegraven.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5931672). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.