Managed hosting door True

BlackBerry versterkt enterprise partnerprogramma

 

BlackBerry, wereldwijd leverancier in beveiligde mobiele communicatie, breidt zijn enterprise partnerprogramma verder uit. Met behulp van het vernieuwde partnerprogramma biedt BlackBerry best practices waarmee partners de multi-platformbeveiliging en productiviteitsoplossingen van BlackBerry beter kunnen ondersteunen en aanbieden.

Door het partnerprogramma op verschillende niveaus te versterken, helpt BlackBerry zijn partners bij het creëren van nieuwe mogelijkheden rondom het multi-OS EMM-platform van BlackBerry. Het vernieuwde programma omvat onder andere een geïntegreerde en vereenvoudigde prijsstructuur, inclusief partnerkortingen met behulp van dealregistratie.

Het BlackBerry enterprise partnerprogramma is tevens onderverdeeld in drie verschillende niveaus (Authorized, Gold en Platinum). Elk niveau biedt verschillende voordelen gebaseerd op de betrokkenheid van de partner. Des te hoger de betrokkenheid, des te meer partners voordeel kunnen behalen door toegang tot specialisaties, bevoegdheden en tools van BlackBerry.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5755257). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.