Managed hosting door True

Capestone biedt IoT-databundels aan resellers

 

Computing everywhere

Resellers kunnen de grootste T-mobile databundels vanaf vandaag kopen bij distributeur Capestone. Deze databundels zijn voornamelijk geschikt voor machine-to-machine- en internet of things-hardware. Resellers blijven in de aankoop van de data-bundel volgens Capestone bovendien klanteigenaar, waardoor ze niet bang hoeven te zijn dat de operator hun klanten zal benaderen.

Capestone is een samenwerking aangegaan met mobiele provider T-mobile. Deze samenwerking houdt in dat de distributeur een unieke data-abonnementen mag verkopen aan resellers. Deze zijn volgens de distributeur uniek, omdat dit de snelste en grootste databundels van Nederland zijn, waarbij er een keuze is uit 250 MB tot 25 GB per maand. Volgens Capestone zijn de databundels daarom bij uitstek geschikt voor machine-to-machine- en internet of things-apparaten. De distributeur  levert sinds eind vorig jaar ook internet of things (IoT)-diensten, via zijn spin-off Comgate.

De Capestone T-Mobile abonnementen zijn zogenaamde gedeelde (pooled) bundels. Alle abonnementen van dezelfde variant delen hun datategoeden. Dit houdt in dat als apparaten binnen het abonnement meer heeft verbruikt dan andere apparaten, dit automatisch met elkaar wordt verrekend.

Speciaal voor resellers

De data-abonnementen zijn speciaal samengesteld voor resellers, meldt Capestone. De distributeur factureert niet aan de klanten van de reseller, maar aan de reseller zelf. Op deze manier kan de distributeur dus geen klanten benaderen en blijft de reseller klanteigenaar. Daarnaast kunnen resellers simkaarten en abonnementen los van elkaar bestellen, wat hen meer flexibiliteit moet bieden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5704079). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.