Managed hosting door True

Dean one: nieuwe zakelijke provider

 

Samengaan

Dean Connect en OneXS gaan fuseren tot Dean one. Beide partijen zijn onderdeel van de DX groep en zijn twee snel groeiende telecom en internet providers binnen het zakelijke partnerkanaal.De telecom en internet provider Dean one levert met bijna tachtig medewerkers, samen met meer dan vijfhonderd lokale partners, aan ruim 150.000 zakelijke gebruikers, mobiele, vaste telecom- en internetdiensten.

Dean one moet tegemoet komen aan de toenemende vraag van het partnerkanaal naar meer aanbod van en meer keuze in grotere onafhankelijke telecom en internet providers met focus op de zakelijke reseller. De provider gaat een breed telecom- en internetdienstenportfolio aanbieden, voor zowel zogenaamde commercial partners, service partners als wholesale partners.

Met de fusie is ook het dienstenportfolio uitgebreid. Binnen Dean one is onder andere gespecialiseerde kennis op het gebied van telecom- en internetdiensten aanwezig. Verder zijn de cloud telefonie diensten gebouwd op Broadsoft. Voormalig directeur van Dean Connect, Robert de Jager, is in het nieuwe bedrijf aangesteld als directeur sales.  Frank Caris wordt naast cco voor de DX groep ook cco voor Dean one, net als Jan Peter Kalksma die voor beide namen coo wordt. Willem van Ingen was bij Dean Connect cfo en blijft dit ook voor Dean one.

De markt uitdagen

Caris, cco, laat weten dat Dean one de markt wilt uitdagen. ‘We hebben een enorme passie voor het partnerkanaal. Wij willen voor het partnerkanaal betere en meer toekomstvaste commissiemodellen bieden, gecombineerd met betere telecom- en internetdiensten die eenvoudiger te verkopen, te implementeren en in gebruik zijn. En we zijn onafhankelijk. Dat en meer, onderscheidt Dean one van anderen.’

Directeur sales, De Jager, laat weten dat het zakelijke partnerkanaal juist nu behoefte heeft aan meer keuze. ‘Bijna alle providers zijn gelieerd aan een operator die op een of andere manier met hen concurreert en tegelijkertijd steeds vaker beperkende voorwaarden oplegt. Ik ben erg blij dat dit bij Dean one anders is.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5695090). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.