Managed hosting door True

Rijksoverheid verlengt OT2010-contract met Detron

 

De Haagse Inkoop Samenwerking (HIS), onderdeel van de Uitvoeringsorganisatie Bedrijfsvoering van de Rijksoverheid heeft het OT2010-raamcontract met Detron ICT Groep verlengt. Dit contract staat voor een gezamenlijk aanbestedingsproject voor telecomdiensten bij de Rijksoverheid. In april 2012 won Detron het cluster voice over ip (VoIP)-centrales. Deze overeenkomst is eind 2015 met twee jaar verlengd.

It-consultant Detron ICT Groep levert, implementeert en beheert sinds april 2012 voice over ip (VoIP)-systemen voor de Rijksoverheid onder het raamcontract OT2010. Negen ministeries, inclusief ongeveer honderd rijksoverheidsorganisaties maken gebruik van deze overeenkomst.

Haagse Inkoop Samenwerking (HIS), onderdeel van de Uitvoeringsorganisatie Bedrijfsvoering van de Rijksoverheid heeft het contract in december 2015 met twee jaar verlengd. Chantal Jansen, senior contractmanager telecom van HIS legt uit dat de verlenging het resultaat is van het feit dat Detron en zijn partners hebben geïnvesteerd in continuïteit, stabiliteit en toekomstvastheid van de dienstverlening. ‘Het afgelopen jaar zijn vele projecten succesvol opgeleverd en hebben beide organisaties intensief samengewerkt.’

Volgens Peter Bakker, directeur van Detron’s business unit Telecom Enterprise, wordt de verlenging gezien als tussentijdse beloning voor de samenwerking tussen de organisaties. ‘Dit is een kroon op de samenwerking: een goed beging van 2016.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5688539). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.