Managed hosting door True

iCapps begint met Dalosy Nederlandse vestiging

 

Handen

Het Belgische iCapps, een ontwikkelaar van zakelijke applicaties voor mobiel en web uit Antwerpen, opent een Nederlandse vestiging. Daarin participeert Dalosy, specialist op het gebied van mobiele toepassingen uit Hendrik Ido Ambacht. Jan Penning, algemeen directeur bij Dalosy Projecten, en Niels Leunen, algemeen directeur van iCapps leiden de nieuwe Nederlandse iCapps-vestiging. Exacte bedragen of aandelenpercentages worden niet gecommuniceerd.

Door samen te gaan in deze joint venture verwachten beide bedrijven hun groeiambities te kunnen waarmaken. Daar waar Dalosy van origine mobiele oplossingen levert voor zakelijke apparatuur binnen verschillende sectoren, waaronder de detailhandel, transport en logistiek, nijverheid, gezondheidszorg en overheid, is iCapps vooral actief in de ontwikkeling van mobiele applicaties voor de financiële sector. Dankzij de bundeling van krachten kunnen ondernemingen in Nederland én België bij iCapps terecht voor de realisatie van zakelijke toepassingen voor het Android, iOS en Windows Platform en voor het ontwikkelen van webapplicaties.

Algemeen directeur Jan Penning van Dalosy: 'Door onze expertises te bundelen, bieden we onze klanten nu een volledig aanbod: van het leveren van mobiele toestellen, het aanleggen van een draadloze infrastructuur en applicatieontwikkeling tot en met het beheer en onderhoud ervan. Hiermee komen we tegemoet aan de actuele behoeften van onze klanten.'

Philip Verschueren, algemeen directeur bij iCapps, wijst op de groeiambitie van zijn bedrijf, waar zo'n veertig man werken. 'Onze aanwezigheid in Nederland is daarbij de eerste stap. Met deze fusie gaan we daarbij niet over één nacht ijs. Samen met Dalosy realiseerden we al een aantal succesvolle Nederlandse detailhandel-projecten voor onder andere Prénatal, Hubo en Spar.'

Dalosy

Dalosy, opgericht in 1976, is een specialist op het gebied van het automatiseren van bedrijfsprocessen met mobiele oplossingen. Het bedrijf, waar zo'n dertig man werken, levert een breed scala aan mobiele oplossingen bestaande uit mobiele hardware – van barcode scanners en handheld terminals tot label- en polsbandprinters – softwareapplicaties op maat en draadloze netwerken. Daarnaast biedt Dalosy zijn klanten onderhouds- en beheerdiensten aan. Dalosy heeft zijn hoofdkantoor in Hendrik Ido Ambacht; sinds 2013 is het bedrijf ook actief in België met een vestiging in Sint-Niklaas. Het bedrijf werkt voor klanten als Ahold, Air France-KLM, Erasmus MC en Kuehne + Nagel en Intergamma.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5614556). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.