Managed hosting door True

'Motorola Solutions zoekt koper'

 

Motorola Solutions is op zoek naar een partij die het bedrijf zou willen overnemen. Dat stelt het Amerikaanse persbureau Bloomberg op basis van bronnen rond het bedrijf. Motorola Solutions, dat onder andere communicatie- en netwerkapparatuur maakt, wordt gewaardeerd op 15,6 miljard dollar (13,8 miljard euro). Er zouden meerdere partijen geïnteresseerd zijn in een overname.

Volgens het persbureau heeft Motorola Solutions financiële adviseurs in de arm genomen om een overname te begeleiden. De afgelopen maanden zouden verschillende onderhandelingen hebben plaatsgevonden, maar namen van geïnteresseerden worden niet genoemd.

Mocht Motorola Solutions worden overgenomen, dan betekent dat het einde van het bedrijf dat in 1928 werd opgericht. Motorola Solutions is het deel dat overbleef nadat Motorola zijn divisie voor mobieltjes afsplitste en verkocht aan Google. De divisie voor mobiele apparaten is inmiddels door Google doorverkocht aan Lenovo.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5227186). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.