Managed hosting door True

BT lanceert zakelijke persoonlijke video

 

BT biedt, in samenwerking met videobedrijf Idomoo, de zakelijke markt een clouddienst aan voor het maken van gepersonaliseerde filmpjes. Hiermee kunnen bedrijven een standaard model voor videoberichten ontwikkelen en daarna individuele gebruikersdata toevoegen om zo een gepersonaliseerd bericht te maken. Bedrijven kunnen de dienst inzetten tijdens iedere fase van de klantrelatie: de eerste marketingactiviteiten, het instapproces of andere regelmatige communicatie met gebruikers.

Voor zowel tekst als spraak zijn de meeste talen beschikbaar; de gebruiker kan de gewenste taal selecteren als de video wordt bekeken. De videodienst kan ook worden ingezet om gebruikers die moeite hebben met traditionele gedrukte documenten, zoals slechtzienden of dyslectici, van de benodigde informatie te voorzien.

De dienst wordt aangeboden via de cloud, waardoor er vooraf geen investeringskosten zijn en het mogelijk is de dienst op te nemen in de aanwezigheid op het web van een organisatie. Hierdoor is het mogelijk persoonlijke videoberichten direct af te leveren op bijvoorbeeld de computer, tablet, smartphone of smart-tv van de gebruiker. BT heeft de dienst, opgenomen in het Cloud Contact-portfolio, inmiddels al gesleten aan twee Britse banken.

Bereik

Volgens Aphrodite Brinsmead, analist bij Ovum, bieden Idomoo’s gepersonaliseerde video-oplossingen een nieuwe manier om de aandacht van de gebruiker te trekken. 'De hedendaagse gebruiker ontvangt dagelijks erg veel informatie en advertenties via het web en op mobiele apparaten. De video’s van Idomoo bieden een nieuwe manier om data op een visueel aantrekkelijke wijze weer te geven. Met deze oplossing kunnen bedrijven een deel van hun klantgesprekken automatiseren, een groot publiek bereiken en gebruikers voor hun diensten interesseren. De video kan worden bekeken op een tijdstip dat het de gebruiker uitkomt, waardoor deze minder opdringerig is dan een telefoongesprek op het verkeerde moment.'

BT Personalised Video

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5216462). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.