Managed hosting door True

Yes Telecom koopt Mobile Service

 

Yes Telecom uit Leiden heeft Mobile Service uit Hengelo overgenomen. De zelfstandige dochteronderneming van KPN hoopt via die overname zijn positie in de Nederlandse mkb-markt en de relatie met resellers te versterken. Mobile Service levert diensten op het gebied van mobiele spraak- en datacommunicatie die gericht zijn op de zakelijke markt. De diensten worden geleverd via het netwerk van KPN en via telecom resellers aan de man gebracht.

Mobile Service is vooral vertegenwoordigd in het Noorden en Oosten van Nederland. Het bedrijf zet zijn diensten voort onder de merknaam Yes Telecom. Lothar Steegstra, algemeen directeur van Yes Telecom, laat weten dat de vestiging in Hengelo zal aanblijven. Steegstra verwacht daarnaast het aanbod van zakelijke diensten verder uit te bouwen.

Volgens Rene Hesselink, algemeen directeur Mobile Service, ontstaat door de overname en de spreiding van de activiteiten over twee vestigingen een bedrijf met een gezamenlijk bereik van meer dan driehonderd business partners.

Hij benadrukt dat het voor de marktbewerking via resellers belangrijk blijft om een lokaal aanspreekpunt te hebben en verwacht daar ook na de overname aan te blijven voldoen.

Overname door KPN

Yes Telecom kwam in juli 2010 in handen van KPN dat via de overname zijn positie in de markt voor het Nederlandse midden- en kleinbedrijf wilde versterken en een netwerk van wederverkopers in handen kreeg.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5211856). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.