Managed hosting door True

Koning & Hartman neemt RadioAccess over

 

Handen schudden

Telecomdienstverlener Koning & Hartman neemt indoor mobiele communicatiespecialist RadioAccess over. Het bedrijf uit Amsterdam versterkt zich hiermee op de markt van mobiele communicatienetwerken en -oplossingen. Het klantenbestand van RadioAccess bestaat voornamelijk uit telecombedrijven, zorginstellingen, ziekenhuizen en bedrijven binnen de industrie. Daarnaast is RadioAccess actief op het gebied van private gsm en -lte, Small Cells en Push-to-Talk-oplossingen. Er werken 69 man bij het bedrijf uit Geldermalsen dat een zelfstandige business unit wordt binnen Koning & Hartman.

Volgens algemeen directeur Oswald Coene speelt Koning & Hartman met deze overname in op de groeiende vraag naar optimale bereikbaarheid. 'De hoeveelheid data die we via internet versturen neemt in hoog tempo toe, we willen altijd en overal online en bereikbaar zijn en er is een toenemende vraag naar maximale breedband. Daarnaast moet het versturen van data ook nog eens zeer veilig en betrouwbaar zijn. Deze ontwikkelingen zorgen voor een aanhoudende groei van dit marktsegment. De overname van RadioAccess past binnen onze strategie waarin wij snel inspelen op deze trends en de groeiende marktvraag.'

Specialist

Koning & Hartman is geen nieuwe speler in de mobiele communicatiemarkt. Het bedrijf is van oudsher systeemleverancier van communicatieapparatuur in de openbare orde- en veiligheid en openbaar vervoer en specialist op het gebied van private communicatienetwerken en oplossingen voor indoor mobility zoals private gsm, special coverage locations, maar ook C2000, het speciale mobiele netwerk voor politie, brandweer en ambulances. De expertise en specialisatie op het gebied van mobiele communicatie van RadioAccess sluiten hier goed op aan.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5210981). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.