Managed hosting door True

Good Technology lijft Macheen in

 

Handen schudden

Good Technology, de Amerikaanse leverancier van beveiligingssoftware voor mobiele apparaten, neemt Macheen over. Dit bedrijf uit Austin, Texas levert mobiele cloudapplicatiediensten en werkt onder andere samen met telecombedrijven die het platform gebruiken voor het beveiligd aanbieden van speciale breedbandabonnementen voor de zakelijke markt. Met de overname wil Good Technology klanten, die meer grip op het gebruik van mobiele data willen hebben, beter kunnen bedienen. Macheen is ook in Europa actief, vanuit vestigingen in Duitsland en Engeland.

Volgens Good Technology kunnen via het platform van Macheen het mobiele datagebruik en de kosten die daarmee gepaard gaan, direct gerelateerd worden aan de apps die zijn gebruikt. Door deze verregaande opsplitsing zijn bedrijven makkelijker in staat te voldoen aan de belastingregels en andere regelgeving op het gebied van mobiel datagebruik.

Hoeveel Good Technology voor het Texaanse bedrijf heeft betaald, is niet bekend gemaakt. Macheen werkt in de Verenigde Staten nauw samen met telecomconcern Sprint. Ook bedient het een aantal speciale markten, zoals de gezondheidszorg.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5188615). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.