Managed hosting door True

Symbol en Zebra breiden overeenkomst uit naar EMEA

 

Symbol Technologies en Zebra Technologies breiden hun bestaande strategische partnerovereenkomst uit naar de EMEA-regio.

De samenwerking betreft geïntegreerde oplossingen met mobiele en draadloze producten van zowel Zebra als Symbol, gericht op het verhogen van de productiviteit en het verlagen van de kosten bij eindgebruikers op het gebied van barcode-scannen en -printen.

De bedrijven zullen industriespecifieke oplossingen ontwerpen, vermarkten en verkopen via gezamenlijke kanaalpartners. Symbol en Zebra hadden al een overeenkomst in de VS. De uitbreiding van de samenwerking ondersteunt de go-to-market-strategie van beide bedrijven om via value-added resellers, softwareontwikkelaars en system integrators complete oplossingen aan de eindgebruikers aan te bieden. Beide partijen kunnen dankzij de samenwerking profiteren van elkaars distributienetwerk, marketingprogramma’s en kanaalpartners in EMEA. Ze gaan ook samenwerken op het gebied van nieuwe markten zoals RFID.

‘Door in EMEA intensiever samen te werken met Symbol, krijgt Zebra een beter inzicht in de diverse markten,’ zegt Rod Rodericks, managing director van Zebra. ‘Hierdoor kunnen we nieuwe producten ontwikkelen die bedrijfsprocessen verbeteren en de waarde voor de klant verhogen. Zebra breidt zich steeds verder uit in de EMEA-regio en dankzij de relatie met Symbol komen we meer in contact met de eindgebruikers.’

Zebra en Symbol beginnen met het aanbieden van mobiele en draadloze printoplossingen op basis van Symbols MC9000, MC3000 en MC50 handheld computers en Zebra’s Cameo, QL-serie en de nieuwe RW420 mobiele, draagbare printers. Door het gebruik van een on-demand scan- en labeloplossing van Symbol en Zebra, kon TNT Express significante tijdsbesparingen behalen, groeide de productiviteit en flexibiliteit en daalde het foutgemiddelde. Elke medewerker kreeg een barcode-scanner en mobiele labelprinter en werd zo een zelfstandig goederenontvangst-centrum. De klanttevredenheid steeg en de implementatie kende een ROI van slechts vier maanden. Theo van Alst van TNT Express: ‘Met deze mobiele oplossing is ons proces efficiënter en effectiever geworden. Niet alleen de klanttevredenheid is gestegen, ook onze werknemers werken in vriendelijkere omstandigheden.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/515826). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.