Managed hosting door True

Triple P levert communicatiecloud aan Apeldoorn

 

Cloudstrategie

De gemeente Apeldoorn heeft Triple P geselecteerd als leverancier van een op maat gemaakte private cloud-communicatieoplossing. De ict-dienstverlener uit Vianen werkt hierbij samen met T-Mobile voor de mobiele communicatie en UPC voor vaste telefonie en datacommunicatie. Triple P levert een redundante omgeving op, waarbij de gemeente Apeldoorn een vast bedrag per medewerker per maand betaalt. Apeldoorn wil hiermee de kosten terugbrengen en de veiligheid en prestaties van de communicatie-omgeving verbeteren.

De gemeente Apeldoorn zocht naar een telefonieoplossing die dezelfde kwaliteit en flexibiliteit biedt als traditionele telefonie, maar deze kenmerken combineert met nieuwe mogelijkheden op het gebied van unified communications, vast-mobiel-integratie en beschikbaarheidstools.

Triple P ontwikkelde een op maat gemaakte oplossing voor zowel vaste als mobiele telefonie, een geïntegreerd klant contact center (KCC), unified communications en mogelijkheden om de bereikbaarheid van medewerkers te beheren (presence management).  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5136315). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.