Managed hosting door True

Huawei strikt K&H voor netwerk T-Mobile

 

Het Chinese ict-bedrijf Huawei heeft een overeenkomst gesloten met telecom- en netwerkdienstverlener Koning & Hartman (K&H). Het betreft een overeenkomst voor dienstverlening rondom de modernisering van het netwerk van telecomaanbieder T-Mobile. In opdracht van Huawei zal Koning & Hartman een groot aantal van de technische inspecties van de zendmasten en engineering van het T-Mobile-netwerk op zich nemen.

Het gaat om advisering over en uitvoering van de zogenoemde technical site surveys en engineering-activiteiten op het T-Mobile netwerk. Die werkzaamheden zijn onderdeel van een project voor de modernisering van de infrastructuur van de telecomaanbieder.

De opdracht omvat uitbreiding van de huidige dienstverlening aan Huawei. K&H behoort tot de hoogst gecertificeerde partners van Huawei en is de komende vijf jaar verantwoordelijk voor het correctief en preventief onderhoud van het T-Mobile-netwerk.

De opdracht is een onderdeel van het Single RAN modernisatie-project van Huawei en T-Mobile. De overeenkomst is eind juni 2014 ondertekend en de werkzaamheden zullen tot eind 2015 plaatsvinden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5134934). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.