Managed hosting door True

Truphone wordt shirtponsor Vitesse

 

Voetbalclub Vitesse heeft een driejarige sponsorovereenkomst bereikt met zakelijk telecomleverancier Truphone. Die bedrijfsnaam staat de komende drie seizoenen op het shirt van de Arnhemse voetbalclub. Hoofdsponsor Truphone is een zakelijke aanbieder van internationale abonnementen voor mobiel bellen en internet. Gebruikers van de aanbieder kunnen in 66 landen bellen, internetten en sms-en op lokaal tarief en volgens de bundel van het thuisland.

Het bedrijf biedt klanten de mogelijkheid om meerdere, lokale, mobiele nummers op een sim-kaart te zetten, één voor elk land waar de lokale dienst beschikbaar is. Zakelijke contacten en vrienden, die ook in die landen zijn, bellen elkaar zonder de kosten van een internationaal gesprek.

Truphone is voor bijna een kwart (23,3 procent) in handen van de Russische zakenman Roman Abramovitsj. Hij is ook eigenaar van de Engelse voetbalclub Chelsea. Vitesse en Chelsea werken samen op het gebied van de uitwisseling van spelers. Vitesse-eigenaar Aleksandr Tsjigirinski is een zakenpartner van Abramovitsj.

Naamsbekendheid

Truphone is sinds april 2013 actief in Nederland en hoopt via de sponsoring de naamsbekendheid te vergroten. Het bedrijf richt zich daarnaast onder meer op groei in gebieden als Azië (met name China) en Zuid-Amerika.

Eerder prijkten de naam van telecomaanbieders Simpel en Youphone op het shirt van de eredivisionist uit de Gelderse hoofdstad.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5108159). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.