Managed hosting door True

Trends ICT en Telecom Services sluiten alliantie

 

Handen schudden

De Rotterdamse ict-dienstverlener Trends ICT Groep is een nauwe samenwerking aangegaan met Telecom Services, dat kantoren heeft in Amsterdam en Almelo. Beide bedrijven delen voortaan elkaars productportfolio. Bovendien is in het kader van de alliantie afgesproken dat het onderdeel Telecom Service West wordt verhangen en verder gaat als de werkmaatschappij Trends Telematics onder de paraplu van Trends ICT Groep. Door de krachtenbundeling ontstaat er een landelijke speler op de markt voor bedrijfscommunicatiesystemen.

Trends ICT Groep uit Rotterdam levert, installeert en beheert ruim 25 jaar bedrijfscommunicatiesystemen en automatisering voor het midden- en kleinbedrijf (mkb) en grote ondernemingen. Er werken 55 man bij het bedrijf.

Telecom Services, met 35 medewerkers, heeft twee vestigingen: Telecom Service West in Amsterdam en Telecom Service Oost in Almelo. De onderneming is zo'n twintig jaar actief als specialist van telefooncentrales voor de midden- en grootzakelijk markt.

Beide bedrijven vullen elkaar goed aan op het gebied van expertise, klanten en portfolio's. Door strategisch met elkaar samen te werken ontstaat er een landelijk opererende ict- en telecomspeler die zowel het mkb als de grootzakelijke bedient. Doordat Trends ICT het onderdeel Telecom Services West overneemt, kan het bedrijf nu ook in midden-Nederland landelijk opererende partijen bereiken. Naast de vestiging Trends Telematics Rotterdam is dan ook een vestiging Trends Telematics Amsterdam.

Op basis van de overeenkomst zal Telecom Services het volledige productportfolio op het gebied van vaste en mobiele telefonie en it-diensten van Trends gaan aanbieden. Beide bedrijven zijn overigens Unify (voorheen Siemens Enterprise Communications) partner, met kennis op het gebied van Hipath-systemen en Openscape/Ansible. Verder hebben beide ondernemingen ervaring met oplossingen op basis van VoIP en vast/mobiel-integratie.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5088306). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.