Managed hosting door True

Netlink Nortel Gold Solution Partner

 

Nortel Networks heeft Netlink benoemd tot Gold Solutions Partner. Voor deze hoogste Nortel-certificering komen alleen partners in aanmerking die in staat zijn om hoogwaardige oplossingen op het gebied van netwerkproducten te adviseren, implementeren en ondersteunen.

Netlink heeft dit certificaat verkregen door haar jarenlange ervaring op Nortel Networks producten, het volgen van trainingen en succesvol afleggen van examens op zowel commercieel als technisch gebied. ’Nortel Networks is de tweede speler in de wereld op het gebied van high end networking. Zij investeren een substantieel deel van de omzet in research & development, service en support,’ aldus Hans Snel, algemeen directeur van Netlink. ’Mede daarom is Nortel Networks een zeer belangrijke partner voor ons. Samen met Nortel Networks kunnen wij onze relaties continuïteit en oplossingen op basis van de nieuwste technologie bieden. Netlink werkt sinds 1994 reeds samen met Nortel Networks. De Gold Partner Status is dan ook een bevestiging van onze jarenlange ervaring met oplossingen van Nortel.’ Kees Griffioen, directeur Enterprise van Nortel Networks: ’Voor Nortel Networks is Netlink één van de meest strategische partners in de enterprise markt. Netlink heeft jarenlange ervaring met Nortel Networks-oplossingen. Klanten zijn daardoor zeer tevreden met de support en ondersteuning bij netwerkprojecten, zoals het ‘TokenRing naar Ethernet’-migratieproject bij Achmea. De Gold Partner-status is dan ook meer dan verdiend en geeft klanten de zekerheid van optimale ondersteuning.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5088). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.