Managed hosting door True

Nieuw tijdperk in mobile computing met AMD Turion 64

 

AMD introduceert AMD Turion 64 mobiele technologie, de nieuwste innovatie van AMD op het gebied van 64-bit.

AMD Turion 64 levert AMD64-prestaties op notebooks. De nieuwe technologie zorgt voor plattere en lichtere notebooks met een langere werkduur van de batterij, betere beveiliging en compatibiliteit met de nieuwste grafische en draadloze oplossingen.

Samen met partners biedt AMD het beste platform, gebaseerd op standaard technologieën, waarmee PC-fabrikanten functierijke systemen kunnen leveren die voldoen aan de behoeften van alle notebook-gebruikers.

AMD Turion 64 mobiele technologie model ML-37, ML-34, ML-32, ML-30, MT-34, MT-32 en MT-30 zijn per direct wereldwijd beschikbaar. De modellen kosten respectievelijk $354,-, $263,-, $220,-, $184,-, $268,-, $225,- en $189,- per stuk bij een verpakking van 1000 stuks.

Om voor consumenten en zakelijke gebruikers hun aankoopkeuze te vergemakkelijken, heeft AMD Turion 64 mobiele technologie een nieuwe modelnummering. De twee letters van het modelnummer geven de klasse van de processor aan. De tweede letter geeft de graad van mobiliteit aan, gemeten per stroomverbruik. Een hogere letter in het alfabet, staat voor hogere mobiliteit. Een hoger nummer betekent relatief hogere prestaties.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/502361). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.