Managed hosting door True

Lagarde verbreedt IP-telefonie met Pellegrom

 

Lagarde heeft de activiteiten van Pellegrom Telecom, specialist op het gebied van VoIP en mobiele telefonie, overgenomen. Pellegrom Telecom is sinds 1984 actief in de telecombranche. Oprichter Lijndert Pellegrom spreekt over een ‘geslaagde overname om het bedrijf naar een hoger niveau te tillen’. Pellegrom Telecom blijft als zelfstandige onderneming bestaan binnen de groep van Lagarde-ondernemingen.

'Pellegrom Telecom heeft gezocht naar een geschikte kandidaat om het bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Met deze stap garanderen wij bredere dienstverlening op het gebied van ip en continuïteit voor onze klanten', aldus Lijndert Pellegrom. Lagarde en Pellegrom Telecom hebben een gezamenlijke historie. 'Onze bedrijven hebben eerder samengewerkt en wij zien in de dienstverlening en het portfolio van Lagarde een aanvulling op onze bestaande producten en diensten.' Voor de personeelsleden van Pellegrom Telecom veranderd er niet veel. Ze blijven allemaal in dienst en als onderdeel van Lagarde gevestigd in Waardenburg.

Gerrit van Lagen, oprichter en eigenaar van Lagarde, ziet in de overname van Pellegrom Telecom kansen om klanten in het zuiden van het land sneller te bedienen. Naast telefonie biedt Lagarde onder meer ict-dienstverlening, inbraakdetectie, toegangscontrole en camerabeveiliging. Van Lagen: 'Daarnaast garanderen wij onze klanten één aanspreekpunt binnen het totaalpakket van ip-dienstverlening. Wij gaan met de uitbreiding van het portfolio de bestaande klanten van Pellegrom Telecom een groter dienstenpakket bieden.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4924867). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.