Managed hosting door True

Thomas Berlemann kondigt vertrek aan

T-Mobile Nederland raakt CEO kwijt

 

Telecombedrijf T-Mobile moet op zoek naar een nieuwe Nederlandse directeur. De huidige ceo Thomas Berlemann heeft besloten het bedrijf te verlaten en trekt terug naar zijn geboorteland Duitsland om buiten moederbedrijf Deutsche Telekom Group in een nieuwe functie aan de slag te gaan. Berlemann heeft twee jaar lang leiding gegeven aan T-Mobile Nederland. Binnenkort wordt zijn opvolger bekendgemaakt.

Thomas Berlemann kwam in 2003 bij Deutsche Telekom en bekleedde daar diverse managementposities voor hij werd gevraagd de transformatie te leiden van T-Mobile Nederland. Gedurende die twee jaren gaf hij leiding aan de strategische heroriëntatie van T-Mobile en de versterking van het bedrijf in de Nederlandse mobiele communicatiemarkt.

In december vorig jaar bemachtigde T-Mobile een uitgebreid pakket aan frequentievergunningen. In 2012 werd T-Mobile uitgeroepen tot Beste Werkgever van het Jaar door InCompany 200. Begin 2013 lanceerde de telecomoperator een programma waarin de komende jaren het gehele netwerk wordt gemoderniseerd en een 4G-netwerk wordt aangelegd.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4923383). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.