Managed hosting door True

ICT-Partners levert Vechtstromen Lync 2013

 

Ict-dienstverlener ICT-Partners heeft van het toekomstige waterschap Vechtstromen de opdracht gekregen om te starten met de implementatie van Microsoft Lync 2013, inclusief Enterprise Voice. In januari 2014 gaan de waterschappen Velt en Vecht en Regge en Dinkel samen verder als waterschap Vechtstromen. Uitgangspunt is dat de huidige medewerkers hun standplaats behouden en het aantal reiskilometers zoveel mogelijk wordt beperkt.

ICT-Partners implementeert daarom Microsoft Lync 2013 bij waterschap Vechtstromen zodat er een ‘verbindingsbrug’ ontstaat tussen de locaties in Almelo en Coevorden. Onderdeel van het project is de vervanging van de bestaande telefooncentrales en het faciliteren van video conferencing en beschikbaarheidsinformatie. Vechtstromen profiteert daardoor van alle functies van Lync die het efficiënt communiceren en samenwerken op afstand mogelijk maken.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4898776). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.